078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Financieel consultant

Op zoek naar een financieel consultant? Kom dan naar accountantskantoor Niehof van der Meulen! Wij zijn een kleinschalig kantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar ondersteunen we ondernemers in heel veel verschillende branches met de administratie en andere zaken. Bij ons kunt u terecht voor loonadministratie, financiële begeleiding, belastingadvies en nog veel meer. Graag helpen wij u bij het maken van een goede keuze, zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen en wij de rest voor u regelen!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op!

Financieel consultant | Niehof van der Meulen

Omdat wij klein en zelfstandig zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening namelijk heel betaalbaar houden, zijn we heel persoonlijk naar onze klanten toe en kunnen we snel op wensen en behoeften inspelen. Wilt u plots een wijziging doorgeven? Niehof van der Meulen speelt snel in op uw vragen en wensen. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht. Zo komt u als klant niets tekort.

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen over financieel consultant, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook als u advies nodig heeft, geven wij dat graag. We vinden het namelijk belangrijk dat onze dienstverlening het werk van de klanten een stuk makkelijker maakt, zodat u als klant weer kunt doen waar u goed in bent; ondernemen! Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

 

 

 

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.