078-6142466

Financiele administratie uitbesteden

Wilt u uw financiële administratie uitbesteden, maar weet u nog niet zo goed aan wie? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Wij nemen uw financiële administratie volledig uit handen en zorgen er voor dat u hetgeen kan doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel dan niet om ons contactformulier in te vullen op onze website. Graag maken wij kennis met u doormiddel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw persoonlijke financiële situatie onder de loep genomen.

Bekijk de diensten van Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen werkt voor veel verschillende bedrijven, van detaillisten tot ZZP’ers tot grote controle plichtige ondernemingen. Onze diensten variëren van het verzorgen van alle fiscale aangiften tot het opstellen en beoordelen van jaarverslagen, tot een complete verzorging van uw salaris administratie. Bovendien staan we ook voor u klaar met advies en begeleiding op het gebied van herstructureringen binnen een bedrijf of andere financieringsvraagstukken.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Kortom Niehof van der Meulen staat klaar met begeleiding bij al uw financiële vraagstukken, en om u volledig te ontzorgen. Wij nemen uw financiele administratie uit handen, en voeren deze nauwkeurig uit, zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen.

Financiele administratie uitbesteden – Contact

Graag helpen wij u verder door een oriënterend gesprek met u in te plannen. In dit gesprek wordt duidelijk wat de mogelijkheden voor u als ondernemer zijn. Benieuwd geworden naar onze dienstverlening en wilt u graag een keer met ons om tafel? Neem dan direct contact met ons op.

15 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.