078-6142466

Salarisadministrateur gezocht

Wilt u uw loonadministratie uitbesteden en wordt er daarom een salarisadministrateur gezocht? Wij, van Niehof van der Meulen, helpen u graag verder! U kunt bij ons terecht voor allerlei financiële aspecten, waaronder bijvoorbeeld het uitbesteden van de loonadministratie. Bij elk van onze diensten staan een aantal kernwaarden centraal: vertrouwen, informeren, adviseren en communiceren. Wij maken geen onderscheid tussen grote en kleine bedrijven en zorgen ervoor dat wij voor elk bedrijf een passende oplossing vinden.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Twijfel niet en neem direct en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op.

Salarisadministrateur gezocht? Niehof van der Meulen helpt u verder!

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent. Bijkomende financiële en administratieve zaken kunt u om deze reden laten uitbesteden. Uw loonadministratie kunt u uitbesteden aan onze loonadministrateurs. Zij weten alles over loonadministraties, loonstroken, arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden. Uw loonadministratie is bij ons dus zeker in goede handen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Daarnaast hebben wij ook een samenwerking met meerdere grote partners. Zo zijn wij bijvoorbeeld lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Administratieconsulenten). Dit omvat meer dan 380 verschillende kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige en openbare accountantskantoren in Nederland. Zo kunnen wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste kennis en wijzigingen (binnen de wetgeving bijvoorbeeld) en kunnen wij dit meenemen in de taken die wij uitvoeren voor onze klanten.

Salarisadministrateur gezocht – Contact

Wordt er een salarisadministrateur gezocht en passen wij binnen het gewenste plaatje voor uw onderneming? Vraag vrijblijvend een gesprek met een van onze specialisten aan om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen en te versturen.

14 + 11 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.