078-6142466
Selecteer een pagina

Salarisadministratie Dordrecht

Zoekt u naar ondersteuning voor uw salarisadministratie Dordrecht? Wij, van Niehof van der Meulen, staan graag voor u klaar! Wij zijn een klein en veelzijdig accountantskantoor gevestigd in Dordrecht en helpen zzp’ers, het Midden en Kleinbedrijf en grote ondernemingen verder met een oplossing voor hun probleemvraagstuk. Onze adviseurs zijn betrouwbaar en onafhankelijk en kunnen uw onderneming daarom van de best mogelijke oplossingen voorzien.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar een passende oplossing voor uw onderneming op het gebied van loonadministratie? Wacht niet en neem direct en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op voor meer informatie.

Salarisadministrateur Dordrecht bij Niehof van der Meulen

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent. Bijkomende financiële en administratieve zaken kunt u om deze reden laten uitbesteden. Uw loonadministratie kunt u uitbesteden aan onze loonadministrateurs. Zij weten alles over loonadministraties, loonstroken, arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden. Uw loonadministratie is bij onze salarisadministrateur zeker in goede handen!

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze filosofie is dat de klant ten allen tijde bovenaan dient te staan. Medewerkers bij Niehof van der Meulen denken daarom ook altijd actief met u mee in oplossingen en zorgen ervoor dat zij eventuele problemen achteraf vóór zijn. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en wij zorgen er altijd voor dat wij onze taken juist en tijdig hebben uitgevoerd.

Salarisadministratie Dordrecht – Contact

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie in Dordrecht óf heeft u nog enkele vragen over onze salarisadministrateurs, organisatie of bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

3 + 15 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.