078-6142466

Administratie ondersteuning

Accountant- en administratiekantoor Niehof van der Meulen is uw ideale partner als het gaat om administratie ondersteuning. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om financiële en administratieve zaken eenvoudig te ordenen. Door de nieuwe wetten en regels wordt het in Nederland ook steeds ingewikkelder om deze na te streven. Daarnaast ook door de hoeveelheid betaalrekeningen, abonnementen en toeslagen die u heeft bent u wellicht het overzicht snel kwijt.

Bij Niehof van der Meulen bieden wij u graag administratieve ondersteuning aan, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en altijd het overzicht houdt. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor vragen, en krijgt u een vast aanspreekpunt.

Heeft u vragen over uw administratie of kunt u hier hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Administratie op orde houden

Vanuit de Belastingdienst bent u verplicht om een aantal zaken bij te houden voor uw boekhouding zowel als ZZP’er als bedrijf. Bij Niehof van der Meulen zijn wij hiervoor de uitstekende partner. Een boekhouding die op orde is heeft u nodig om aan het einde van het jaar de belastingaangifte en elk kwartaal de BTW-aangifte te kunnen doen. Het is namelijk wettelijk verplicht om uw administratie te kunnen verantwoorden en deze minimaal zeven jaar te bewaren (de fiscale bewaarplicht).

Niehof van der Meulen ondersteund u bij het houden van een overzichtelijke administratie en geeft u een goed inzicht in de financiële stand van zaken van uw bedrijf.

    Vraag ons administratie ondersteuning

    Heeft u vragen of wilt u direct onze hulp inschakelen bij het op orde maken en ondersteunen van uw administratie? Neem dan zeker even contact met ons op. Door middel van onze ruime ervaring hebben wij antwoord op al uw financiële en complexe vraagstukken.

    4 + 6 =

    Interesse in een vrijblijvend gesprek?
    Neem contact met ons op.