078-6142466

Outsourcing administratie

 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij outsourcing administratie? Dan bent u bij Accountantskantoor Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een klein en onafhankelijk kantoor, gevestigd in Dordrecht, van waaruit wij diensten verlenen aan een groot en breed scala aan klanten. Met een expertise in financiële vraagstukken voor zowel kleine als grote organisaties, kunnen wij op ieder gebied voor u klaar staan!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 Outsourcing administratie | Kom naar Accountantskantoor Niehof van der Meulen!

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk, waardoor we erg snel kunnen schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Daarnaast stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast constante bijscholing.

Outsourching administratie – Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u op onze website vinden welke diensten wij allemaal aanbieden, met daarbij de nodige informatie. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

1 + 15 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.