078-6142466

Uitbesteden salarisadministratie

Zoekt u een betrouwbare partner voor het uitbesteden salarisadministratie? Wanneer u uw salaris administratie uitbesteedt aan Niehof van der Meulen, bespaart u niet alleen veel tijd per maand, maar vaak ook veel geld. Ons doel is u volledig te ontzorgen, zodat u kunt doen wat u het beste kan: ondernemen. Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen en houden u op de hoogte met advies, om alle mogelijkheden als het gaat om kortingen en subsidies optimaal te benutten.

Uitbesteden salarisadministratie – Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen is een zelfstandig, ambitieus accountants kantoor. Sinds 1952 zijn wij werkzaam voor verschillende klanten binnen het midden en kleinbedrijf. Vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht voeren wij al uw financiële, fiscale en administratieve werkzaamheden uit.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze diensten

Wij werken voor een brede klantenkring, van grote controleplichtige ondernemingen tot detaillisten en ZZP’ers. In ons dienstenpakket zit onder andere het beoordelen en opstellen van jaarverslagen voor uw bedrijf, tot verzorgen van alle fiscale aangiften, tot complete uitbesteding van uw salarisadministratie. Daarnaast staan wij voor u klaar met begeleiding en advies als het gaat om van financierings vraagstukken of herstructureringen binnen uw bedrijf.

Uitbesteden salarisadministratie – Contact

Niehof van der Meulen staat klaar om u te ontzorgen en te begeleiden met al uw financiële vraagstukken. Wij nemen uw salaris administratie uit handen, en zorgen ervoor dat het nauwkeurig en op tijd wordt uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. U kunt gemakkelijk en snel via de overige contactgegevens op onze website contact met ons opnemen. Ook wanneer u een vraag heeft of meer informatie wilt ontvangen, helpen wij u uiteraard graag verder!

12 + 4 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.