078-6142466
Selecteer een pagina

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor verwerkt en controleert de administratie van een onderneming. Je kunt hierbij denken aan het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften en het verzorgen van loonadministraties. Ook geeft een administratiekantoor onafhankelijk advies bij vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Bent u op zoek naar een administratiekantoor voor uw onderneming? Dan kunt u terecht bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs. Neem gerust contact met ons op.

Houd controle over uw administratie

Raakt u het overzicht kwijt in uw administratie? Vindt u het te veel tijd kosten om alle papieren op orde te houden? Geen zorgen, het overkomt veel ondernemers! Wel is het belangrijk dat uw administratie controleerbaar blijft. Anders kunt u mogelijk in de problemen komen met de Belastingdienst. Daarnaast is het ook voor uzelf goed om het overzicht te bewaren over uw financiën. Dus vreest u het overzicht over uw financiën kwijt te raken? Schakel dan een administratiekantoor in voor uw financiële vraagstukken.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onafhankelijk advies op maat

Wat doet een administratiekantoor bij complexe vraagstukken? Specialisten bij een administratiekantoor kunnen u onafhankelijk advies geven bij complexe financiële vraagstukken waar u zelf niet uitkomt. Wellicht heeft u plannen om samen te gaan met een partnerbedrijf of gaat uw organisatie herstructureren. In zulke gevallen is het verstandig om specialisten mee te laten kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf. Dit scheelt u een hoop tijd die u vast beter kunt besteden.

Administratiekantoor Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen is sinds 1952 werkzaam vanuit Dordrecht. Inmiddels is ons administratiekantoor uitgegroeid tot een begrip in de regio. Ons klantenbestand loopt uiteen van detaillisten tot controleplichtige ondernemingen. Wij houden ons bedrijf bewust zelfstandig en klein, zodat wij de persoonlijke relatie met u als klant centraal kunnen zetten. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van uw onderneming en financiën. Dit geeft ons de mogelijkheid om u goed en snel advies te geven.

Wat doet een administratiekantoor? – Contact

Hopelijk heeft u een goed antwoord op de vraag ‘Wat doet een administratiekantoor?’. Mocht u toch nog vragen hebben, dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

2 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.