078-6142466

Salarisadministratie uitbesteden

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Als u uw salarisadministratie uitbesteedt aan Niehof van der Meulen, bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook geld. Onze professionals ontzorgen u volledig, zodat u verder kunt met waar u goed in bent: ondernemen. Wij nemen het werk uit handen en voorzien u continu van advies om alle mogelijkheden op het gebied van kortingen en subsidies optimaal te benutten. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer mogelijk is? Graag bespreken wij tijdens een persoonlijk gesprek samen met u de mogelijkheden.

Salarisadministratie uitbesteden – Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen is een zelfstandig en ambitieus accountantskantoor. Wij zijn al sinds 1952 werkzaam voor een brede klantenkring binnen het midden en kleinbedrijf. Vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht voeren wij al uw administratieve, financiële en fiscale werkzaamheden uit.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze diensten

Wij werken voor verschillende bedrijven, van zzp’ers tot detaillisten tot grote controleplichtige ondernemingen. Onze diensten variëren van het opstellen en beoordelen van jaarverslagen, tot het verzorgen van alle fiscale aangiften, tot complete verzorging van uw salarisadministratie. Ook staan wij voor u klaar met begeleiding en advies op het gebied van financieringsvraagstukken of herstructureringen binnen een bedrijf.

Niehof van der Meulen staat klaar voor al uw financiële vraagstukken, en om u te ontzorgen. Wij nemen uw salarisadministratie uit handen, en voeren het nauwkeurig uit. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek. U kunt gemakkelijk en snel via de overige contactgegevens op onze website contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! Natuurlijk ook wanneer u een vraag heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Salarisadministratie uitbesteden – Contact

U kunt natuurlijk altijd een afspraak met ons maken bij ons op ons accountantskantoor in Dordrecht, of op uw locatie, wat u wilt! U kunt gerust contact met ons opnemen.

5 + 6 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.