078-6142466

Salarisadministratiekantoor

Op zoek naar een salarisadministratiekantoor? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs helpt is uw partner bij uitstek. 

Voor een salarisadministratiekantoor bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres! Wij zijn een klein en dynamisch salarisverwerkings- en advieskantoor met een jarenlange ervaring vanuit de accountancywereld. Wij kunnen u helpen met alle aspecten rondom de salarisadministratie die tegenwoordig een belangrijke rol spelen. Een goed verzorgde salarisadministratie is immers van het allergrootste belang, en daar weten wij bij Niehof alles van. Neem contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Wat doen wij als salarisadministratiekantoor?

In de basis verzorgen wij natuurlijk uw periodieke salarisverwerking. Maar er komt nog veel meer bij. Naast de basis periodieke salarisverwerking verzorgen wij ook uw;

  • Loonaangifte
  • Pensioenaangifte
  • Ziek- en herstelmeldingen
  • Meldingen aan pensioenfonds en verzekeraar
  • Loonjournaal
  • Jaaroverzichten en nog veel meer!
Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Jaarlijks ontvangt u uitgebreide jaaroverzichten van ons. Omdat de salarisverwerking een kwetsbare activiteit is kan er beter een specialist ingeschakeld worden. Onze salarisadministrateurs zijn allemaal up-to-date met de meest actuele kennis en beschikken over werkervaring met de meest gebruikte salarissoftware. Kortom voor alle zaken rondom loonadministratie en personeelsaangelegenheden bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres, onze loonadviseurs staan graag voor u klaar! Laat daarom uw loonadministratie uitbesteden bij Niehof van der Meulen.

Financiële begeleiding | Niehof van der Meulen

Onze dienstverlening is dankzij onze zelfstandigheid niet alleen ontzettend betaalbaar, maar ook zeer persoonlijk. We voeren korte communicatielijnen door, en kunnen dus snel schakelen. Wilt u plots een wijziging doorgeven? Niehof van der Meulen speelt snel in op uw vragen en wensen. In het verlengde van de tussentijdse verslaggeving ligt de intensieve financiële begeleiding die wij ons cliënten, uiteraard ook weer indien gewenst, bieden. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht. Zo komt u niets tekort.

Salarisadministratiekantoor – Contact

Kortom, reden genoeg om een vrijblijvend gesprek aan te vragen! Wij maken complexe financiële vraagstukken voor u weer inzichtelijk. Niehof van der Meulen combineert jarenlange ervaring met kleinschaligheid, en kunnen als geen ander snel inspelen op uw veranderende behoeften. Wilt u meer informatie over de salarisverwerking? Of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Schakel ons in door op onderstaande knop de drukken!

6 + 14 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.