078-6142466

Administratie Zwijndrecht

U kunt bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs terecht wanneer u op zoek bent naar iemand voor uw administratie Zwijndrecht. U kunt bij ons terecht voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Naast de administratie van uw onderneming zijn wij ook betrokken bij uw onderneming.

Administratie Zwijndrecht – Diensten

Ons dienstpakket bevat alle mogelijk aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied tegen komt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij antwoord op uw vraagstukken. Onderstaand kunt u onze verschillende diensten bekijken:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen;
  • Uitvoeren van assurance opdrachten;
  • Verzorgen van financiële administraties en tussentijdse rapportages;
  • Het verzorgen van alle soorten fiscale aangiften;
  • Verzorgen van loonadministraties en advisering hieromtrent;
  • Begeleiding van bedrijfsovernames en/of herstructureringen;
  • Bedrijfseconomische en/of fiscale advisering;
  • Begeleiding van financieringsvraagstukken.
Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Over Niehof van der Meulen

Sinds 1952 zijn wij werkzaam vanuit Dordrecht en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. We zijn een ambitieus en zelfstandig accountantskantoor en zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie centraal bij alles wat wij doen. De accountants en medewerkers van Niehof van der Meulen weten alles van de verschillende fases van een bedrijf en de hiermee samenhangende behoeften en zijn u uiteraard graag behulpzaam.

Onze werkwijze

Wanneer wij als uw accountant aan de slag mogen gaan, ontvangt u alle mogelijke hulpmiddelen die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Alblasserdam. Centraal in onze werkwijze staan wederzijds vertrouwen en betrokkenheid bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij erin dat korte lijnen ervoor zorgen er snel en juist wordt ingespeeld op uw behoeften. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij onderscheidend ten opzichte van onze collega’s van een accountant in Alblasserdam.

Contact

Onze werknemers staan altijd voor u klaar! Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact opnemen via de contactgegevens op onze website.

11 + 6 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.