078-6142466

Loonadministratiekantoor

Bent u op zoek naar een loonadministratiekantoor in de omgeving Dordrecht? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een zelfstandig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar bedienen wij een groot en gevarieerd klantenbestand. Hierdoor zijn we inmiddels in staat bedrijven van elke grote en uit elke branche te bedienen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Loonadministratiekantoor | Niehof van der Meulen is uw partner!

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk, waardoor we erg snel kunnen schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Loonadministratiekantoor – Contact

Heeft u nog vragen over ons loonadministratiekantoor? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar, en helpen u graag verder bij het maken van de juiste beslissingen voor uw bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten weten wat onze dienstverlening inhoudt, daarom zijn we altijd zo transparant mogelijk. Bekijk hier al onze diensten op een rij. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

15 + 15 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.