078-6142466
Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.

Administratie uitbesteden

Wilt u uw administratie uitbesteden? Dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een klein en onafhankelijk kantoor gevestigd in Dordrecht, van waaruit wij een groot aantal klanten van dienst zijn. Niehof van der Meulen is al sinds 1952 een specialist in het geven van financieel advies. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw financiële vraagstukken.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Administratie uitbesteden | Niehof van der Meulen is uw partner!

Doordat wij een zelfstandig en kleinschalig bedrijf zijn, wordt elk advies op maat gemaakt. In de afgelopen jaren hebben wij ons klantbestand erg gevarieerd en hebben wij kennis op.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor uw financiële administratie, helpen wij ook mee met de loonadministratie, de tussentijdse verslaggevingen en geven wij belastingadvies. Onze zeer ervaren adviseurs maken uw complexe, fiscale en financiële zaken voor u inzichtelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Door deze bundeling van kennis en ervaring met andere SRA-kantoren kunnen wij u optimaal adviseren en onze expertise garanderen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

5 + 15 =