078-6142466

ZZP administratie bijhouden

Wilt u graag uw ZZP administratie bijhouden en zoekt u een bedrijf die u daarbij kan helpen? Dan bent u bij Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Vanuit dit pand bedienen wij een heel divers klantenbestand met allerlei verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan loonadministratie, financieele begeleiding en boekhouding. We hebben inmiddels veel ervaring en kunnen daarom voor elk soort bedrijf wat betekenen. Of u nu zzp’er bent of een grote organisatie onder u heeft, Niehof van der Meulen staat graag voor u klaar!

Bent u benieuwd naar wat Niehof van der Meulen voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

ZZP administratie bijhouden | Niehof van der Meulen

Het bedrijf heeft naast ZZP administratie bijhouden nog andere verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk. Hierdoor kunnen we erg snel schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Daarnaast stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast constante bijscholing. Verder hebben wij een samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten. Hierdoor hebben we ondanks onze kleinschaligheid toch de kennis van de grotere ondernemingen in huis.

Zzp administratie bijhouden – Contact

Bij vragen over het ZZP administratie bijhouden kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook als u advies wilt bent u bij ons aan het juiste adres. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten een goed gevoel hebben bij de diensten die ze bij ons afnemen. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

6 + 12 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.