078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Administratie zzp opzetten

Boekhouden, de meeste ondernemers worden er niet vrolijk van en weten niet goed hoe de administratie zzp opzetten in zijn werk gaat. Maar daar kan Niehof van der Meulen u bij helpen! Gaat u uw bedrijfsadministratie zelf doen of gaat u het uitbesteden? Voor het opzetten van de administratie is het verstandig een professioneel berdrijf u te laten helpen. U kunt als startende ondernemer eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met het opzetten van uw administratie. Als u eenmaal echt begonnen bent met uw bedrijf, heeft u waarschijnlijk niet genoeg tijd meer over.

Schakel Niehof van der Meulen in voor het opstarten en ondersteunen van uw boekhouding en houdt uzelf bezig met wat u het liefste doet, ondernemen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Veel ondernemers investeren voor aan de start van hun onderneming al in bedrijfsmiddelen. Deze kosten zijn vaak fiscaal aftrekbaar en daarom moet u alle gegevens over deze aankoop goed bewaren. Niehof van der Meulen ondersteund u daarin. Denk daarbij aan bonnetjes van relevante aankopen, maar zorg er ook voor dat u altijd kopieën maakt van alle ontvangen en verzonden offertes en facturen.

Niehof van der Meulen zorgt ervoor dat u de juiste boekstukken heeft bij het opstarten van uw administratie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

  • Grootboek
  • Debiteurenadministratie
  • Crediteurenadministratie
  • Voorraadadministratie (bij goederen)
  • In- en verkoopadministratie
  • Indien van toepassing: de loonadministratie

U zult snel merken dat het aantal administratieve gegevens – en daarmee de voorraad facturen, offertes en bonnetjes snel toeneemt. Het is daarom belangrijk om vanaf het begin zorgvuldig te werk te gaan, zodat u het overzicht niet halverwege kwijtraakt.

Contact

Wilt u hulp bij het opzetten van uw administratie? Zowel voor grote organisaties als voor ZZP’ers is Niehof van der Meulen uw partner bij uitstek! Wij helpen u graag verder. Wij zijn eerlijk, transparant en zorgen voor een duidelijk antwoord voor al u complexe en fiscale vraagstukken. Liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact op via 078 6 142 466.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.