078-6142466
Selecteer een pagina

Administratiekantoor Dordrecht

Bent u op zoek naar een professioneel administratiekantoor Dordrecht? Bij Niehof van der Meulen bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons in Dordrecht terecht voor belastingadvies, financiële begeleiding, het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse verslaggevingen en loonadministratie. We helpen uw organisatie graag verder en kunnen u volledig ontzorgen. Zo kunt u zich volledig focussen op het ondernemen.

Niehof van der Meulen is uw partner voor al uw financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Niehof van der Meulen als uw administratiekantoor in Dordrecht? Neem vandaag nog contact met ons op.

Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen is een klein zelfstandig kantoor aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. We hebben hier bewust voor gekozen. We kunnen onze dienstverlening betaalbaar houden. Daarnaast hebben we korte en snelle communicatielijnen in de organisatie. Daardoor zijn we snel in staat om in te spelen op uw vragen en wensen. Niehof van der Meulen is aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Hierdoor kunnen we de kennis van grotere kantoren combineren met onze persoonlijke aandacht. Dat geeft een unieke combinatie.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

De werkzaamheden van ons als uw accountant in Alblasserdam kunnen bestaan uit:

  • Financieringsvraagstukken oplossen
  • Investeringsbeslissingen controleren
  • Bedrijfsopvolgingsproblematiek bemiddelen
  • Personeelsaangelegenheden uitzoeken
  • Belastingkwesties uitvoeren
  • Administratieve handelingen doorvoeren
  • Onderscheidende accountant in Alblasserdam

Altijd specialistisch advies

De accountants van Niehof van der Meulen helpen u graag met passende begeleiding en advies. Dat kan op het gebied van complexe financiële vraagstukken of bij de loonadministratie. Wellicht wilt u op korte termijn samengaan met een partnerbedrijf of gaat u uw organisatie/ administratie herstructureren. Schakel dan Niehof van der Meulen in om te kijken of bepaalde mogelijkheden voor uw bedrijf haalbaar zijn. U ontvangt altijd specialistisch advies van onze deskundige accountants.

Administratiekantoor Dordrecht

We staan klaar om uw administratie volledig te ontzorgen of deels uit handen te nemen. Profiteren van een betaalbaar administratiekantoor Dordrecht met veel persoonlijke aandacht? Schakel ons in en maak vandaag nog een afspraak.

15 + 14 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.