078-6142466
Selecteer een pagina

Jaarrekening BV

Zoekt u een betrouwbaar bureau voor het laten opstellen van de jaarrekening B.V., of ander bedrijf? Wanneer u uw jaarrekening laat opstellen door Niehof van der Meulen, kunt u ervan uitgaan dat dit zeer nauwkeurig en compleet gebeurt. Daarnaast kunnen wij u wijzen op mogelijkheden binnen subsidies en andere kortingen, waardoor u geld kunt besparen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen, zodat u volledig kunt focussen op wat u het beste kan: ondernemen.

Jaarrekening BV laten opstellen – Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen is een ambitieus, zelfstandig accountantskantoor. Wij zijn vanuit onze vestiging in Dordrecht vanaf 1952 werkzaam voor een brede klantenkring. Voor kleine en middelgrote bedrijven voeren wij verschillende fiscale, administratieve en financiële werkzaamheden uit.

Jaarrekening BV laten opstellen – Onze diensten

Wij werken voor een brede klanten kring, van grote controle plichtige ondernemingen tot detaillisten en ZZP’ers. In ons dienstenpakket zit naast het nauwkeurig beoordelen en compleet opstellen van jaarverslagen voor uw bedrijf, ook het verzorgen van uw verschillende fiscale aangiften, en complete uitbesteding van uw loonadministratie. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar met begeleiding en advies op het gebied van complexe financieringsvraagstukken of herstructureringen binnen uw bedrijf.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Jaarrekening BV – Contact

Niehof van der Meulen staat klaar om u te ontzorgen en te begeleiden met al uw financiële vraagstukken. Wij stellen uw jaarrekening volledig en nauwkeurig op, en zorgen ervoor dat u van alle fiscale voordelen profiteert. Neem vrijblijvend contact op met ons, of maak een afspraak voor een gesprek met één van onze adviseurs. Ook wanneer u een vraag heeft over één van onze diensten kunt u uiteraard direct contact met ons opnemen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.