078-6142466
Selecteer een pagina

Jaarrekening laten maken

Moet u een jaarrekening laten maken? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar accountantskantoor voor het opstellen van de jaarrekening. Of u nou een B.V. heeft of een ander soort bedrijf, wij hebben ervaring en kennis in alle segmenten. Wij vinden persoonlijke dienstverlening erg belangrijk, dat staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Op deze manier kunnen wij u op een juiste en passende manier helpen.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Jaarrekening laten maken – kosten

Sinds 1952 is Niehof van der Meulen al specialist op het gebied van financieel advies. Om te kijken wat we voor u kunnen betekenen maken we vooraf graag een oriënterende afspraak. Tijdens dit gesprek wordt de unieke situatie van uw bedrijf grondig bekeken, zodat wij onze diensten kunnen aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Dankzij dit maatwerk kunnen wij u goed helpen op de punten die voor u van toepassing zijn. Niehof van der Meulen Accountants, staan altijd klaar om u te ontzorgen en te begeleiden. Wij stellen de jaarrekening voor u op en zorgen er uiteraard voor dat u profiteert van fiscale voordelen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Persoonlijke dienstverlening

Doordat wij een kleinschalig en zelfstandig bedrijf zijn, is er bij ons genoeg ruimte voor persoonlijk advies en korte communicatie lijnen. Hierdoor kunnen we heel snel schakelen, waar u als ondernemer van profiteert. Niehof van der Meulen is aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Hierdoor kunnen wij onze expertise garanderen.

Jaarrekening laten maken – Contact

Graag helpen wij u verder door een oriënterend gesprek met u in te plannen. In dit gesprek wordt duidelijk wat de mogelijkheden voor u als ondernemer zijn. Benieuwd geworden naar onze dienstverlening en wilt u graag een keer met ons om tafel? Neem dan direct contact met ons op.

14 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.