078-6142466
Selecteer een pagina

Jaarrekening zzp

Bent u op zoek naar jaarrekening zzp? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants aan het juiste adres. Wij, bij Niehof van der Meulen Accountants, zijn een betrouwbaar accountantskantoor als het gaat om het opstellen van bijvoorbeeld jaarrekening. Ook kunnnen we helpen bij het opzetten van een nieuw bedrijf en denken we graag met u mee.  Wanneer u advies nodig hebt bij het opstellen van uw jaarrekening, kunt u Niehof van der Meulen Accountants terecht. Ons doel is om u compleet te ontzorgen bij diverse financieringsvraagstukken, zodat u zich kan focussen op eigen onderneming en de voor u belangrijkere zaken. 

Jaarrekening zzp – Over Niehof van der Meulen Accountants

In de regio Dordrecht zijn wij sinds 1952 hét betrouwbare accountantsbureau. Wij doen veel verschillende werkzaamheden zoals jaarrekening zzp voor een grote klantenkring. Wanneer je ZZP’er bent of een grote B.V. bent, Niehof van der Meulen Accountants helpt u verder. Wij begeleiden niet alleen grote bedrijven bij financieringsvraagstukken of herstructureringen binnen het bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld een ZZP’er. Wij hebben ons gepositioneerd als klein zelfstandig accountantskantoor, die veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht en benadering. Doordat wij zijn aangesloten bij het SRA, kunnen wij u niet alleen deze persoonlijke aandacht bieden, maar ook de kennis en mogelijkheden van een groot accountantskantoor. Heeft u een jaarrekening zpp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze diensten

De specialisten van Niehof van der Meulen Accountants staan iedere dag voor u klaar met raad en daad. Wij helpen, begeleiden en adviseren u bij uiteenlopende financieringsvraagstukken. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de herstructurering van uw bedrijf. Wij hebben een zeer divers dienstenpakket: van het ontzorgen bij fiscale aangiftes tot aan het opstellen van jaarrekeningen zzp. Niehof van der Meulen Accountants stelt u, als klant, centraal en helpt u graag verder!

Jaarrekening zzp – Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over uw jaarrekening zzp? Of bent u geïnteresseerd in één van onze andere diensten. Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Plan vervolgens een afspraak in met één van onze adviseurs. Wij kijken graag samen met u in een persoonlijk gesprek naar de mogelijkheden.

8 + 8 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.