078-6142466

Kosten opstellen jaarrekening holding

Wilt u als eigenaar van een eigen Holding weten wat de kosten opstellen jaarrekening eigen holding zijn? Dan kan Niehof van der Meulen u daarbij helpen! De kosten voor het opstellen van een jaarrekening hangen samen met meerdere factoren. Om te beginnen is de rechtsvorm van belang. Maar ook de grootte en complexiteit van de onderneming is belangrijk, net als de manier waarop je de gegevens aanlevert.

Wilt u meer weten over deze exacte kosten? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom een jaarrekening?

Bij een klein bedrijf is een jaarverslag met enkele pagina’s voldoende. Grotere ondernemingen maken verslagen van ruimere opzet. Vaak geldt: hoe groter een onderneming, des te meer gegevens. U kunt een jaarverslag zien als een visitekaartje voor uw onderneming. In een jaarverslag blikt u terug op de bedrijfsactiviteiten van het afgelopen jaar. Het brengt uw werkzaamheden in kaart en informeert derden over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Wij zijn er voor u!

Bij Niehof van der Meulen kunnen wij door korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten binnen onze organisatie in staat zijn om snel in te spelen op vragen en wensen van onze klanten. Onze filosofie is dat de klant echter te allen tijde bovenaan dient te staan. Medewerkers bij Niehof van der Meulen denken dan ook altijd actief met u mee in oplossingen om eventuele problemen achteraf voor te zijn!

Kosten opstellen jaarrekening holding – Contact

Wilt u meer weten over de kosten van het opstellen van een jaarrekening voor uw Holding? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij staan voor u klaar en plannen indien gewenst een afspraak in om zo alles met u door te nemen. Als transparant bedrijf kun u bij ons altijd een gedegen advies verwachten. Ook voor complexe vraagstukken kunt u bij ons terecht.

15 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.