078-6142466

Jaarrekening opstellen

Heeft u hulp nodig bij de jaarrekening opstellen? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar accountantskantoor voor het laten opstellen van bijvoorbeeld de jaarrekening voor een B.V. of een ander bedrijf. We stellen wij zeer hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Daarnaast vinden wij het belangrijk om uw persoonlijk van dienst te zijn. Ons doel is dan ook om u volledig te ontzorgen, zodat u zich volledig kan focussen op het ondernemen.

Over Niehof van der Meulen Accountants

Sinds 1952 zijn wij vanuit onze vestiging in Dordrecht werkzaam voor brede klantenkring, van grote ondernemingen of ZZP’ers. Wij hebben in de afgelopen jaren er bewust voor gekozen om ons te positioneren als klein zelfstandig accountantskantoor. Hierdoor kunnen wij een sterkere relatie met onze klanten opbouwen. Doordat wij zijn aangesloten bij het SRA, hét landelijke kwaliteitsnetwerk, kunnen wij de kennis en mogelijkheden bieden van een groot accountantskantoor. Deze kennis en mogelijkheden combineren wij met persoonlijke aandacht en benadering. Dat maakt ons uniek en zorgt ervoor dat wij onze kwaliteitseisen kunnen nastreven.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze diensten

Onze specialisten staan voor u klaar met begeleiding en advies op het gebied van complexe financieringsvraagstukken of herstructureringen binnen uw bedrijf. Daarnaast stellen wij de klant centraal en denken onze medewerkers altijd actief mee in oplossingen. Wij hebben een zeer uiteenlopend dienstenpakket. Denk hierbij aan van de uitbesteding van de complete loonadministratie, het verzorgen van verschillende fiscale aangiften, maar ook een complete jaarrekening opstellen.

Jaarrekening opstellen – Contact

Wij, van Niehof van der Meulen Accountants, staan altijd klaar om u te ontzorgen en te begeleiden met al uw financiële vraagstukken. Wij stellen voor u de jaarrekening op en zorgen dat u van diverse fiscale voordelen profiteert. U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.

13 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.