078-6142466

Jaarrekening samenstellen Dordrecht

Zoekt u een professionele en deskundige organisatie voor een jaarrekening samenstellen Dordrecht? Wij, van Niehof van der Meulen, kunnen u snel verder helpen! Door het feit dat wij klein en zelfstandig zijn kunt u bij ons van vele voordelen profiteren. Zo kunnen wij onze dienstverlening bijvoorbeeld goed betaalbaar houden, zorgen wij voor persoonlijk contact en kunnen wij snel op uw wensen en behoeften inspelen. Door onze aansluiting met de SRA kunnen we tevens de kennis van grotere organisaties bundelen met onze persoonlijke aandacht. Zo komt u als klant niets tekort!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of bijbehorende dienstverlening? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Jaarrekening samenstellen Dordrecht | Niehof van der Meulen doet het!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus zelfstandig accountantskantoor en al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen. Op deze manier hebben wij in de afgelopen jaren behoorlijk wat ervaring op kunnen doen in de financiële dienstverlening.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Een voorbeeld hiervan is het opstellen van jaarrekeningen. Wij zorgen er altijd voor dat deze jaarrekeningen door ons kantoor juist (volgens wet- en regelgeving) en tijdig worden verzorgd. Op deze manier kunnen wij onze klanten ontzorgen van een gedeelte van hun financiële administratie.

Jaarrekening samenstellen Dordrecht – Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie voor een jaarrekening samenstellen Dordrecht? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

14 + 6 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.