078-6142466
Selecteer een pagina

Jaarrekening stichting

Bent u op zoek naar een bureau die een jaarrekening kan opstellen voor een stichting? Dan heeft u aan Niehof van der Meulen Accountants de juiste partner. Wij zijn een betrouwbaar accountantskantoor als het gaat om het opstellen van bijvoorbeeld jaarrekening stichting of een ander bedrijf. Dus wanneer u hulp nodig hebt bij het opstellen van uw jaarrekening, vraag dan advies aan Niehof van der Meulen Accountants. Wij kunnen u ontzorgen bij diverse financieringsvraagstukken, zodat u zich kan focussen op dat wat u het beste kan: ondernemen.

Over Niehof van der Meulen Accountants

Al vanaf 1952 zijn wij het betrouwbare accountantskantoor in de regio Dordrecht. Wij zijn werkzaam voor een zeer uiteenlopende klantenkring. We begeleiden niet alleen grote ondernemingen bij financieringsvraagstukken of herstructureringen binnen het bedrijf, maar ook ZZP’ers. Wij hebben ons in de loop der jaren gepositioneerd als klein zelfstandig accountantskantoor. Hierdoor hebben wij een sterke en persoonlijke relatie met onze klanten kunnen opbouwen. Toch kunnen wij de kennis en mogelijkheden bieden van een groot kantoor. Dat komt doordat wij zijn aangesloten van het SRA. Hierdoor kunnen wij persoonlijke benadering en aandacht combineren met veel kennis en mogelijkheden. Dat is onze kracht.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze diensten

Wij, van Niehof van der Meulen Accountants, hebben specialisten in dienst die iedere dag voor u klaar staan met begeleiding en advies van complexe financieringsvraagstukken. Ook kunnen wij u adviseren in de herstructurering binnen uw bedrijf. Niehof van der Meulen Accountants stelt de klant centraal. Wij hebben een zeer divers dienstenpakket: van het verzorgen van verschillende fiscale aangiftes tot aan een complete jaarrekening opstellen. Niehof van der Meulen Accountants is uw betrouwbare partner.

Jaarrekening stichting – Contact

Heeft u vragen over de jaarrekening stichting? Neem dan gerust contact op met ons op en we bespreken samen met u de mogelijkheden. Wij stellen niet alleen de jaarrekening voor u op, maar wij adviseren u ook over de diverse fiscale voordelen. Plan vandaag nog uw afspraak in bij één van onze adviseurs en wij helpen u graag verder.

14 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.