078-6142466
Selecteer een pagina

Kosten opstellen jaarrekening eenmanszaak

Wilt u graag de kosten laten opstellen voor een jaarrekening eenmanszaak? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Niehof van der Meulen is al jarenlang een ervaren en betrouwbaar accountantskantoor voor het opstellen van jaarrekeningen. We stellen wij zeer hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Daarnaast vinden wij het belangrijk om uw persoonlijk van dienst te zijn. Ons doel is dan ook om u volledig te ontzorgen, zodat u zich volledig kan focussen op hetgeen wat u zo goed kan: ondernemen.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Eenmanszaak jaarrekening | Niehof van der Meulen helpt u graag

Het opstellen van een jaarrekening voor een eenmanszaak kan voor sommige bedrijf houders een lastige opgaven zijn. Om u hierbij te helpen, kunt u bij ons een accountant inhuren. Ons bedrijf is al sinds 1952 werkzaam, waardoor wij door de jaren heen erg veel kennis en ervaring hebben kunnen opdoen. Wij weten daarom vaak precies hoe we bepaalde vraagstukken moeten aanpakken.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Over Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs

Sinds 1952 zijn wij vanuit onze vestiging in Dordrecht werkzaam voor brede klantenkring, van grote ondernemingen of ZZP’ers. Wij hebben in de afgelopen jaren er bewust voor gekozen om ons te positioneren als klein, zelfstandig accountantskantoor. Hierdoor kunnen wij een sterkere relatie met onze klanten opbouwen.

Doordat wij zijn aangesloten bij het SRA, hét landelijke kwaliteitsnetwerk, kunnen wij de kennis en mogelijkheden bieden van een groot accountantskantoor. Deze kennis en mogelijkheden combineren wij met persoonlijke aandacht en benadering. Dat maakt ons uniek en zorgt ervoor dat wij onze kwaliteitseisen kunnen nastreven.

Onze werkwijze

Wanneer wij voor u als eenmanszaak een jaarrekening mogen opstellen, ontvangt u alle mogelijke hulpmiddelen die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied kan verwachten van een accountant in Dordrecht. Centraal in onze werkwijze staan wederzijds vertrouwen en betrokkenheid bij uw onderneming. Daarnaast geloven wij erin dat korte lijnen ervoor zorgen er snel en juist wordt ingespeeld op uw behoeften. Dit is één van onze kenmerken waardoor wij onderscheidend ten opzichte van onze collega’s van een accountant in Dordrecht.

Kosten opstellen jaarrekening eenmanszaak – Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor het opstellen van de jaarrekening van uw organisatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan via ons contactformulier op de website. Graag maken wij kennis met u doormiddel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw persoonlijke financiële situatie onder de loep genomen. Op deze manier kunnen wij de juiste oplossing voor uw situatie bieden.

6 + 6 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.