078-6142466
Selecteer een pagina

Opstellen jaarrekening

Bent u bezig met het opstellen van een jaarrekening, maar wilt u hier graag hulp bij gebruiken? Dan is Niehof van der Meulen de geschikte partner. Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit ons kantoor helpen wij al sinds 1952 allerlei soorten bedrijven met hun administratie. Wij maken alles weer overzichtelijk zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Opstellen jaarrekening met behulp van Niehof van der Meulen

Of u nu een grote onderneming heeft of zzp’er bent, wij kunnen dankzij onze ervaring elk soort bedrijf helpen met het opstellen van de jaarrekening. We werken voor een grote klantenkring en hebben er bewust voor gekozen om ons te positioneren als een klein zelfstandig accountantskantoor. Dankzij onze zelfstandigheid is het mogelijk om onze tarieven scherp te houden, waar u als ondernemer van profiteert. Ook zijn we hierdoor erg flexibel en is het mogelijk om de lijntjes kort te houden, waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen of wensen van onze klanten. Toch hebben wij voldoende kennis, aangezien we aangesloten zijn bij het landelijke SRA netwerk. Hierdoor hebben we de kennis van grote bedrijven, maar blijft het toch persoonlijk.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Jaarrekening laten opstellen

Dankzij onze kleinschaligheid profiteert u als klant van meerdere voordelen. Zo kunnen we de kosten laag houden, door beperkte overheadskosten, heeft u altijd een vast aanspreekpunt binnen de organisatie en zijn we in staat snel te reageren op vragen en opmerkingen van onze klanten. Ons team bestaat uit een gezonde mix van ervaring en enthousiasme. Daarnaast krijgen onze medewerkers constant bijscholing zodat we op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Opstellen jaarrekening – Contact

Onze specialisten staan voor u klaar om een jaarrekening te laten opstellen. Daarnaast stellen wij de klant centraal en denken onze medewerkers altijd actief mee in oplossingen. Wij hebben een zeer uiteenlopend dienstenpakket. Denk hierbij aan van de uitbesteding van de complete loonadministratie, het verzorgen van verschillende fiscale aangiften, maar ook een complete jaarrekening opstellen. We staan altijd voor u klaar om u te ontzorgen en te begeleiden met al uw financiële vraagstukken. Wij stellen de jaarrekening voor u op, maar zorgen er daarnaast ook voor dat u van de mogelijke fiscale voordelen profiteert. We zien u graag bij Niehof van der Meulen!

15 + 7 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.