078-6142466
Selecteer een pagina

Samenstellen jaarrekening

Niehof van der Meulen is uw accountantskantoor voor het samenstellen jaarrekening. Het opstellen van een jaarrekening is voor sommige ondernemers verplichte kost. Of u deze moet maken, hangt af van de rechtsvorm van uw bedrijf. Simpel gezegd moet u de jaarrekening zien als een financieel eindverslag van uw bedrijf.  Er wordt beschreven wat u zakelijk gezien heeft gedaan in het betreffende boekjaar. Zo wordt er in feite een financiële balans opgemaakt. Voor een beginnend ondernemer kan het opstellen van een jaarrekening best een ingewikkeld proces zijn. Schakel daarom Niehof van der Meulen is als uw specialist.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Accountantskantoor Niehof van der Meulen

Maar wij doen meer, veel meer, voor u als ondernemer en dat willen wij u graag laten weten. Zoals hierboven benoemd zijn wij de ideale partner als het gaat om het samenstellen van uw jaarrekening. Wij zijn transparant en zullen u duidelijk verwoorden wat betreft de inhoud.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Een jaarrekening van Niehof wordt opgesplitst in drie delen:

  • De balans;
  • Een uitgebreide winst- en verliesrekening;
  • Een toelichting op bovengenoemde onderdelen.

Daarnaast zijn wij uw ideale partner voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Denk hierbij aan belastingadvies, financiële begeleiding, accountant en loonadministratie. Bij onze fiscale dienstverlening staan een aantal kernwaarden centraal: vertrouwen, informeren, adviseren en communiceren. Bij Niehof van der Meulen staan wij graag voor u  klaar. We bespreken samen de mogelijkheden en welk van onze diensten hierop aansluit.

Als kantoor stellen wij bovendien hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij ruime  mogelijkheden en uitgebreide brede kennis.

Samenstellen jaarrekening – Contact

Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op. Wij zullen een vrijblijvend gesprek inplannen waarin we alles met u doornemen. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 078 6 142 466.

14 + 2 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.