078-6142466

Kosten jaarrekening zzp

Wilt u meer weten over de kosten jaarrekening zzp, dan kan Niehof van der Meulen u daarbij helpen. Het einde van het jaar is in zicht. Dit betekent dat het tijd is voor de jaarrekening. Hoewel u als zzp´er niet verplicht bent om een jaarrekening in te dienen bij de Kamer van Koophandel, kan het soms toch verstandig zijn om een jaarrekening op te laten stellen. Dit kunt u laten doen door een boekhouder van Accountantskantoor Niehof van der Meulen.

Meer weten over het laten opstellen van een jaarrekening door Niehof van der Meulen? Neem dan gerust contact met ons op!

Het opstellen van een jaarrekening

De jaarrekening bestaat uit de balans, de winst- en verliesrekening en een toelichting op de jaarrekening. De balans is de actuele situatie van uw bedrijf, meestal op 31 december. Op de balans staan al uw bezittingen en schulden. De winst- en verliesrekening toont alle inkomsten en uitgaven in het betreffende jaar, zodat u kunt zien of uw onderneming wel of geen winst heeft gemaakt.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Nu begrijpen wij als geen ander dat het voor u lastig kan zijn hoe dit in zijn werk gaat. Wij gaan daarom graag met u rond de tafel om alles met u te bespreken. Wij spreken heldere taal en geven altijd een transparant en eerlijk advies.

Onze diensten

Naast het opstellen van een jaarrekening kunt u bij Niehof van der Meulen terecht voor veel meer financiële en/of fiscale vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Belastingadvies, Financiële begeleiding, Financiering onderneming of Loonadministratie. Als kantoor stellen wij bovendien hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor.

Kosten jaarrekening zzp – Contact

Door ons als klein zelfstandig kantoor te positioneren kunne wij onze dienstverlening betaalbaar houden vanwege beperkte overheadkosten. Wel zo fijn als u als ZZP’er een jaarrekening wilt laten opstellen. Wilt u meer weten over de exacte kosten? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

2 + 11 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.