078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Complexe vraagstukken

Bent u een eigen onderneming gestart en wilt u graag hulp bij ondernemen. Dan bent u aan het juiste adres bij Niehof van der Meulen! Wij begrijpen dat het soms erg lastig kan zijn om alles zelf te doen, daarom kunt u gerust werk uit handig geven aan ons. Niehof van der Meulen is een zelfstandig accountantskantoor, dat al sinds 1952 werkzaam is in het vak. Bij ons zijn accountants en belastingadviseurs werkzaam, die u graag helpen. Doordat wij door de jaren heen met grote én kleine bedrijven hebben gewerkt, hebben wij veel ervaring opgedaan. Wij zijn dus voor verschillende bedrijven inzetbaar.

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Hulp bij ondernemen | Niehof van der Meulen

Wij kunnen u helpen met verschillende onderdelen. Zo kunt u ook de loonadministratie aan ons uitbesteden. Als u de loonadministratie aan ons uitbesteed, kunt u gewoon doen waar u goed in bent en laat u deze financiële zorgen aan ons over. Naast dat wij u kunnen helpen met de loonmutaties, het aanmaken van salarisstroken en het indienen van de aangifte belasting, kunnen wij u ook adviseren op elk gebied. Hieronder ziet u nog een paar voorbeelden waarbij wij u van dienst kunnen zijn:

  • Wettelijke controleopdrachten uitvoeren
  • Financiële administratie verzorgen
  • Fiscale advisering
  • Financieringsvraagstukken begeleiden
  • Jaarrekeningen beoordelen en samenstellen
  • Fiscale aangiften verzorgen

Zo ziet u dat wij u kunnen helpen met verschillende stukken. Mocht u advies nodig hebben, van welke diensten u het best aan ons uit kunt besteden, dan kunt u dat altijd met ons bespreken.

Contact opnemen

Mocht u hulp bij ondernemen willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Tot snel bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.