078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Administratie uitbesteden

Wilt u uw administratie uitbesteden? Dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een klein en onafhankelijk kantoor gevestigd in Dordrecht, van waaruit wij een groot aantal klanten van dienst zijn. Niehof van der Meulen is al sinds 1952 een specialist in het geven van financieel advies. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw financiële vraagstukken.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Administratie uitbesteden | Niehof van der Meulen is uw partner!

Doordat wij een zelfstandig en kleinschalig bedrijf zijn, wordt elk advies op maat gemaakt. In de afgelopen jaren hebben wij ons klantbestand erg gevarieerd en hebben wij kennis op gedaan in diverse segmenten. Of u nu een ZZP’er bent, een MKB bedrijf heeft of juist een grote onderneming onder u heeft staan, bij Niehof van der Meulen bent u altijd aan het juiste adres.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor uw financiële administratie, helpen wij ook mee met de loonadministratie, de tussentijdse verslaggevingen en geven wij belastingadvies. Onze zeer ervaren adviseurs maken uw complexe, fiscale en financiële zaken voor u inzichtelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Door deze bundeling van kennis en ervaring met andere SRA-kantoren kunnen wij u optimaal adviseren en onze expertise garanderen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.