078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

ZZP boekhouder

Bent u op zoek naar een zzp boekhouder? Dan bent u bij Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit ons kantoor helpen wij een divers aantal klanten met verschillende diensten zoals boekhouding, administratie, belastingadvies, financiële begeleiding en nog veel meer! Graag gaan wij met u in gesprek om te bespreken hoe wij het ondernemen voor u makkelijker kunnen maken, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

ZZP boekhouder | Niehof van der Meulen staat voor u klaar!

Omdat wij een klein kantoor zijn, profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunnen wij scherpe tarieven aanbieden door beperkte overheadkosten. Ook kunnen we de communicatie persoonlijk houden, doordat u een vast aanspreekpunt heeft binnen de organisatie. Hierdoor zijn we ook erg flexibel en kunnen we razendsnel schakelen.

Ondanks dat we een kleine organisatie zijn, stellen we wel hoge kwaliteitseisen aan ons personeel en de werkzaamheden. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren, met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Wij slagen verder in het nastreven van onze kwaliteitseisen door:

  • het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers in combinatie met doorlopende/permanente educatie en scholing;
  • samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over zzp boekhouder? Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook adviseren wij u graag over de juiste oplossingen, die uw werkzaamheden als ondernemen makkelijker maken. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

 

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.