078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

ZZP administratie bijhouden

Wilt u graag uw ZZP administratie bijhouden en zoekt u een bedrijf die u daarbij kan helpen? Dan bent u bij Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Vanuit dit pand bedienen wij een heel divers klantenbestand met allerlei verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan loonadministratie, financieele begeleiding en boekhouding. We hebben inmiddels veel ervaring en kunnen daarom voor elk soort bedrijf wat betekenen. Of u nu zzp’er bent of een grote organisatie onder u heeft, Niehof van der Meulen staat graag voor u klaar!

Bent u benieuwd naar wat Niehof van der Meulen voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

ZZP administratie bijhouden | Niehof van der Meulen

Het bedrijf heeft naast ZZP administratie bijhouden nog andere verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk. Hierdoor kunnen we erg snel schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Daarnaast stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast constante bijscholing. Verder hebben wij een samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten. Hierdoor hebben we ondanks onze kleinschaligheid toch de kennis van de grotere ondernemingen in huis.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen over het ZZP administratie bijhouden kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook als u advies wilt bent u bij ons aan het juiste adres. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten een goed gevoel hebben bij de diensten die ze bij ons afnemen. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.