078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Tussentijdse verslaggeving

Wilt u uw tussentijdse verslaggeving uitbesteden? Dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Ons klantenbestand is heel divers, en vertegenwoordigt een brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige bedrijven. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor al uw vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tussentijdse verslaggeving uitbesteden aan Niehof van der Meulen

Het op tijd aanleveren van een foutloze jaarrekening is iets wat een ondernemer van zijn accountant mag verwachten. Maar dit is niet het enige. Van minimaal even groot, of misschien zelfs wel van groter belang is de proactieve tussentijdse verslaggeving en het daaraan gekoppelde advies. Natuurlijk zal niet iedere ondernemer behoefte hebben aan een tussentijdse verslaggeving, advisering en begeleiding. Wij zien echter dat een steeds groter wordende groep deze dienstverlening als zeer positief ervaart en een toegevoegde waarde is naast de traditionele jaarrekening.

U kunt bij ons op kantoor naar uw eigen inzicht een pakket aan producten afnemen. Heeft u behoefte aan tussentijdse verslaggeving, dan kunt u er op rekenen dat binnen 30 dagen na afloop van de verslagperiode (bijvoorbeeld een kwartaal) de tussentijdse cijfers gereed zijn om met u te worden doorgenomen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen, of bent u benieuwd naar wat Niehof van der Meulen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, en geven graag advies over de mogelijkheden!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.