078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Tarieven belastingadviseur

Bent u op zoek naar tarieven belastingadviseur? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Graag vertellen wij u alles over de tarieven voor een belastingadviseur voor uw organisatie. U kunt bij ons in Dordrecht terecht voor belastingadvies, financiële begeleiding, het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse verslaggevingen en loonadministratie. We helpen uw organisatie graag verder en kunnen u volledig ontzorgen. Zo kunt u zich volledig focussen op het ondernemen.

Niehof van der Meulen is uw partner voor al uw financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Niehof van der Meulen als uw administratiekantoor in Dordrecht en omstreken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Tarieven belastingadviseur | Niehof van der Meulen is uw partner

Niehof van der Meulen is een klein zelfstandig kantoor aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. We hebben hier bewust voor gekozen. We kunnen onze dienstverlening betaalbaar houden. Daarnaast hebben we korte en snelle communicatielijnen in de organisatie. Daardoor zijn we snel in staat om in te spelen op uw vragen en wensen. Niehof van der Meulen is aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Door deze aansluiting kunnen we de kennis van grotere kantoren combineren met onze persoonlijke aandacht. En dat geeft een unieke combinatie.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we graag voor u klaar. Onze medewerkers helpen u verder en geven u alle informatie die u nodig heeft over onze dienstverlening of ons bedrijf. Neem contact op via het formulier op onze website, of per telefoon of mail. Tot ziens bij accountantskantoor Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.