078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Succesvol ondernemen

Heeft u hulp nodig bij het succesvol ondernemen? Deze hulp bieden de accountants en belastingadviseurs van Niehof van der Meulen graag aan! Wij nemen graag uw zorg uit handen als het gaat om boekhouding, belastingaangifte of andere belangrijke zaken. Niehof van der Meulen is een accountantskantoor dat al werkzaam is sinds 1952. Ons pand is bevestigd in Dordrecht, wat erg makkelijk te bereiken is vanuit de Drechtsteden of Rotterdam. Al onze professionals staan voor u klaar om u zo goed mogelijk advies te geven en te helpen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op.

Succesvol ondernemen | Niehof van der Meulen

Bij ons bedrijf zult u verschillende soorten klanten terugvinden. Zo werken wij samen met grote bedrijven, maar zien wij ook vaker de zzp’ers bij ons aansluiten. Doordat wij werken met zoveel verschillende ondernemingen kunnen wij wel zeggen dat we beschikken over veel kennis.

Bij ons is de klant koning en dat betekent dat u bij ons altijd bovenaan staat. Al onze medewerkers zullen altijd actief met u meedenken. Er is bewust voor gekozen om ons bedrijf als zelfstandig klein bedrijf te positioneren in de markt. Hierdoor wordt het mogelijk om onze dienstverleningen betaalbaar te houden. Ook vinden wij het fijn dat er binnen kleinere organisaties informeler met elkaar kan worden gecommuniceerd. Dit is iets wat veel klanten kunnen waarderen.

Hoge kwaliteitseisen

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverleners voldoen aan een hoog opleidingsniveau. Omdat wij staan aangesloten bij het SRA, kunnen wij de kennis bieden van grotere kantoren en de persoonlijke benadering van een kleiner kantoor.

Wilt u weten wat wij voor uw succesvol ondernemen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Samen met onze professionals kijken we naar hoe wij u het best kunnen helpen. Tot snel bij Niehof van der Meulen!

 

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.