078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Startende ondernemer

Bent u een startende ondernemer en bent u op zoek naar een accountantskantoor voor uw fiscale vraagstukken? Dan zit u goed bij Niehof van der Meulen! Al sinds 1952 zijn wij een gespecialiseerd bureau wat gevestigd zit in Dordrecht. Omdat wij werken met een erg breed klantenbestand, zult u verschillende bedrijven van groot en klein bij ons terugvinden. Hierdoor hebben wij ook veel ervaring kunnen opdoen met bepaalde vraagstukken. Mocht u dat willen dan kunnen wij met u meekijken en advies geven over diensten die u aan ons kunt laten uitbesteden.

Wilt u contact met ons opnemen voor een afspraak? Maak deze dan hier.

Startende ondernemer | Niehof van der Meulen

Waarom zou u als ondernemer nou voor ons moeten kiezen? Om even een voorbeeld te noemen, pakken we de dienst belastingaangifte erbij. Wij begrijpen dat voor sommige deze financiële vraagstukken een gehele doolhof kunnen zijn. Gelukkig kunnen wij hierbij hulp aanbieden, waardoor de stukken weer inzichtelijk worden. Ook kunnen wij u helpen deze stukken te begrijpen en hierbij advies te geven.

Doordat wij samenwerken met verschillende partners zoals bijvoorbeeld het SRA, zullen wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste kennis en wijzigingen. Deze nemen wij ook altijd mee in het advies naar u toe.

Tussentijdse verslaggeving

Om u helemaal op weg te helpen, bieden wij ook de optie aan om u te voorzien van een tussentijdse verslaggeving. Hiermee krijgt u er een beter beeld bij van hoe u er tussentijds ervoor staat. Wij begrijpen dat niet iedereen zit te wachten op de tussentijdse verslaggeving en advies. Daarom is dit een keuze die elk bedrijf zelf kan maken.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat wij voor u als startende ondernemer kunnen beteken? Maak dan gerust een afspraak met ons. Wij geven u graag advies! Tot snel bij Niehof van der Meulen.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.