078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Loonadministratiekantoor

Bent u op zoek naar een loonadministratiekantoor in de omgeving Dordrecht? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een zelfstandig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar bedienen wij een groot en gevarieerd klantenbestand. Hierdoor zijn we inmiddels in staat bedrijven van elke grote en uit elke branche te bedienen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Loonadministratiekantoor | Niehof van der Meulen is uw partner!

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk, waardoor we erg snel kunnen schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Wij maken complexe financiële vraagstukken weer inzichtelijk dankzij onze jarenlange ervaring. Door onze kleinschaligheid spelen we snel in op vraagstukken en wijzigingen doorgeven is hierdoor zo gebeurt.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar, en helpen u graag verder bij het maken van de juiste beslissingen voor uw bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten weten wat onze dienstverlening inhoudt, daarom zijn we altijd zo transparant mogelijk. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27 3311 JG Dordrecht Telefoon: 078 6 142 466
Kamer van Koophandel: 23083451 Lid van SRA
Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.