078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Kosten opstellen jaarrekening eenmanszaak

Bent u op zoek naar kosten opstellen jaarrekening eenmanszaak? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Niehof van der Meulen is al jarenlang een ervaren en betrouwbaar accountantskantoor voor het opstellen van jaarrekeningen. We stellen wij zeer hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Daarnaast vinden wij het belangrijk om uw persoonlijk van dienst te zijn. Ons doel is dan ook om u volledig te ontzorgen, zodat u zich volledig kan focussen op hetgeen wat u zo goed kan: ondernemen.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Over Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs

Sinds 1952 zijn wij vanuit onze vestiging in Dordrecht werkzaam voor brede klantenkring, van grote ondernemingen of ZZP’ers. Wij hebben in de afgelopen jaren er bewust voor gekozen om ons te positioneren als klein, zelfstandig accountantskantoor. Hierdoor kunnen wij een sterkere relatie met onze klanten opbouwen.

Doordat wij zijn aangesloten bij het SRA, hét landelijke kwaliteitsnetwerk, kunnen wij de kennis en mogelijkheden bieden van een groot accountantskantoor. Deze kennis en mogelijkheden combineren wij met persoonlijke aandacht en benadering. Dat maakt ons uniek en zorgt ervoor dat wij onze kwaliteitseisen kunnen nastreven.

Contact opnemen over kosten opstellen jaarrekening eenmanszaak

Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor het opstellen van de jaarrekening van uw organisatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan via ons contactformulier op de website. Graag maken wij kennis met u doormiddel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw persoonlijke financiële situatie onder de loep genomen. Op deze manier kunnen wij de juiste oplossing voor uw situatie bieden.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.