078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Kosten financieel adviseur

Bent u benieuwd naar wat de kosten financieel adviseur zijn? Accountantskantoor Niehof van der Meulen gaat hierover graag met u in gesprek. Wij zijn een klein en onafhankelijk kantoor, gevestigd in Dordrecht. We hebben een zeer breed en gevarieerd klantenbestand, van zzp’ers tot grote bedrijven. Daarom weten wij als geen ander hoe wij u op de juiste manier van dienst kunnen zijn. Met onze hulp kunt u zich weer volledig focussen op de onderneming.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen!

Kosten financieel adviseur | Niehof van der Meulen is uw partner

Wij zijn lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Administratieconsulenten). Hierdoor kunnen wij de kennis en de mogelijkheden van de grotere accountantskantoren bieden. Wel met de persoonlijke benadering dankzij onze kleinschaligheid en zelfstandigheid. Het SRA bevat meer dan 380 kantoren op ruim 900 locaties. Hiermee is dit de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke erkende reviews bij haar bestaande leden.

Als kantoor stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit maken wij waar door het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers, in combinatie met constante bijscholing en samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe en fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten.

Meer informatie?

Heeft u meer informatie nodig over de kosten financieel adviseur? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze collega’s helpen u graag verder! Neem contact op via het formulier op de website. U kunt ons ook bereiken per mail of telefonisch. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder, zodat u volledig geïnformeerd bent. Tot ziens bij accountantskantoor Niehof van der Meulen!

 

 

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.