078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Kosten boekhouder zzp

Bent u op zoek naar de kosten boekhouder zzp? Dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij helpen u graag met uw boekhouding, jaarrekeningen, administratie en andere zaken. Ondanks het feit dat wij een kleinschalig kantoor zijn, hebben wij een heel uitgebreid en gevarieerd klantenbestand, zodat we in elke branche en met elk soort bedrijf ervaring hebben. Daarom kunnen wij u altijd goed helpen en inspelen op uw wensen en eisen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Kosten boekhouder zzp | Niehof van der Meulen staat voor u klaar!

Omdat wij een klein kantoor zijn, profiteert u bij ons van verschillende voordelen. Zo is er bij ons ruimte voor persoonlijk contact en kunnen we razendsnel schakelen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Ook kunnen we de tarieven scherp houden door beperkte overheadkosten. Toch zorgen we er wel voor dat we de kwaliteit hoog houden. Dit doen we door ons lidmaatschap bij het SRA. Het SRA omvat meer van 380 kantoren op ruim 900 locaties. Het is daarmee de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en werkt met periodieke (door de AFM) erkende reviews bij haar bestaande leden. Hierdoor kan gesteld worden dat de SRA kantoren behoren tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook adviseren wij u graag over de juiste oplossingen voor uw vraagstuk, zodat we zeker weten dat onze diensten goed aansluiten bij uw behoeften en wensen. Tot ziens bij accountantskantoor Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.
Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.
Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.