078-6142466

Kosten belastingadviseur

Bent u benieuwd naar de kosten belastingadviseur? Dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder als het gaat om de belastingaangifte, uw administratie of boekhouding. Alles is mogelijk. Of u nu een zzp’er bent, een mkb-bedrijf heeft of een eigenaar bent van een grote organisatie, wij helpen elk bedrijf op de juiste manier. We vinden het belangrijk dat u een persoonlijk gevoel bij ons heeft. Daarom krijgt u één vaste contactpersoon binnen de organisatie. Dit houdt het voor u overzichtelijk.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Kosten belastingadviseur | Niehof van der Meulen staat voor u klaar

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast houden wij onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk. Hierdoor kunnen we erg snel schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Daarnaast stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast constante bijscholing. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten. Hierdoor hebben we ondanks onze kleinschaligheid toch de kennis van de grotere ondernemingen in huis.

Kosten belastingadviseur – Contact

Wilt u graag meer informatie over de kosten belastingadviseur of over onze dienstverlening? Dan staan we graag voor u klaar. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over alles wat Niehof van der Meulen te bieden heeft. Neem contact met ons op via het formulier op de website of via de mail of per telefoon. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

14 + 12 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.