078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Kosten belastingadviseur

Bent u benieuwd naar de kosten belastingadviseur? Dan bent u bij accountantskantoor Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder als het gaat om de belastingaangifte, uw administratie of boekhouding. Alles is mogelijk. Of u nu een zzp’er bent, een mkb-bedrijf heeft of een eigenaar bent van een grote organisatie, wij helpen elk bedrijf op de juiste manier. We vinden het belangrijk dat u een persoonlijk gevoel bij ons heeft. Daarom krijgt u één vaste contactpersoon binnen de organisatie. Dit houdt het voor u overzichtelijk.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Kosten belastingadviseur | Niehof van der Meulen staat voor u klaar

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast houden wij onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk. Hierdoor kunnen we erg snel schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Daarnaast stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast constante bijscholing. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten. Hierdoor hebben we ondanks onze kleinschaligheid toch de kennis van de grotere ondernemingen in huis.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kosten belastingadviseur of over onze dienstverlening? Dan staan we graag voor u klaar. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over alles wat Niehof van der Meulen te bieden heeft. Neem contact met ons op via het formulier op de website of via de mail of per telefoon. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

 

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.