078-6142466

Jaarrekening maken

Moet u een jaarrekening maken maar heeft u hier hulp bij nodig? Dan is Niehof van der Meulen de ideale partij om u hierbij te helpen. Wij zijn een ervaren en zelfstandig accountantskantoor met veel ervaring. We verzorgen namelijk al sinds 1952 de financiële administratie van een groot aantal klanten. Of u nu zzp’er bent of een groot bedrijf hebt, wij zijn in staat om u een oplossing op maat aan te bieden waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. Zo kunt u zich weer focussen op het ondernemen!

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op!

Jaarrekening maken met behulp van Niehof van der Meulen

Wij hebben in de afgelopen jaren er bewust voor gekozen om ons te positioneren als klein zelfstandig accountantskantoor. Hierdoor kunnen wij een sterkere relatie met onze klanten opbouwen. Doordat wij zijn aangesloten bij het SRA, hét landelijke kwaliteitsnetwerk, kunnen wij de kennis en mogelijkheden bieden van een groot accountantskantoor. Deze kennis en mogelijkheden combineren wij met persoonlijke aandacht en benadering. Dat maakt ons uniek en zorgt ervoor dat wij onze kwaliteitseisen kunnen nastreven.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onze specialisten staan voor u klaar met begeleiding en advies op het gebied van complexe financieringsvraagstukken of herstructureringen binnen uw bedrijf. Daarnaast stellen wij de klant centraal en denken onze medewerkers altijd actief mee in oplossingen. Wij hebben een zeer uiteenlopend dienstenpakket. Denk hierbij aan van de uitbesteding van de complete loonadministratie, het verzorgen van verschillende fiscale aangiften, maar ook een complete jaarrekening opstellen.

Jaarrekening maken – Contact

Niehof van der Meulen accountants staan altijd klaar om u te ontzorgen en te begeleiden met al uw financiële vraagstukken. We stellen voor u de jaarrekening op en zorgen dat u van diverse fiscale voordelen profiteert. U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.

12 + 9 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.