078-6142466

Jaarrekening laten opstellen

Wilt u graag uw jaarrekening laten opstellen? Dan is Niehof van der Meulen de juiste partij voor u! Ons kantoor is gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht, van waaruit we in staat zijn onze klanten te helpen op het gebied van belastingadvies, loonadministratie, financiële begeleiding en nog veel meer. Onze ervaren team helpt u graag verder met uw vraagstukken. Graag gaan we met u om tafel voor een persoonlijk gesprek, omdat elke situatie en elk bedrijf anders is.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op.

Jaarrekening laten opstellen – Niehof van der Meulen

Als kantoor stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.SRA.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Ook slagen wij in het nastreven van de kwaliteitseisen door het goede en hoge opleidingsniveau van onze werknemers en constante bijscholing, en samenwerkingen met gerenommeerde partners op het gebied van complexe en fiscale vraagstukken.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Dankzij onze kleinschaligheid profiteert u als klant van meerdere voordelen. Zo kunnen we de kosten laag houden, door beperkte overheadskosten, heeft u altijd een vast aanspreekpunt binnen de organisatie en zijn we in staat snel te reageren op vragen en opmerkingen van onze klanten. Ons team bestaat uit een gezonde mix van ervaring en enthousiasme. Daarnaast krijgen onze medewerkers constant bijscholing zodat we op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Jaarrekening laten opstellen – Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u graag een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. We plannen een vrijblijvend gesprek, zodat we in kunnen gaan op uw persoonlijke situatie en zo tot de beste oplossing te komen.

14 + 1 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.