078-6142466

Jaarrekening laten maken

Wilt u de jaarrekening laten maken? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel en ambitieus accountantskantoor. Sinds 1952 zijn wij al werkzaam vanaf de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht.

Wij hebben een team van deskundige accountants en belastingconsulenten in dienst, die ieder financieel vraagstuk weer inzichtelijk kunnen maken. Op ons kantoor in Dordrecht kunt u terecht voor financiële begeleiding en belastingadvies. We helpen u ook graag verder bij uw jaarrekening, tussentijdse verslaggeving of loonadministratie. Niehof van der Meulen ontzorgt u van A tot Z. Zo kunt u zich weer bezig houden met het ondernemen!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Jaarrekening laten maken door Niehof van der Meulen

Of u nu zzp’er bent, of een MKB bedrijf heeft, Niehof werkt voor elk soort klanten. Geef uw administratie vandaag nog uit handen, en wij zorgen er voor dat alles weer overzichtelijk wordt. Dankzij ons zelfstandige kantoor in Dordrecht kunnen we de kosten laag houden en een aantrekkelijk tarief bieden. Onze kleinschaligheid heeft niet alleen als voordeel dat we goed betaalbaar zijn, maar zorgt er ook voor dat we snel kunnen inspelen op nieuwe behoeftes en wensen.

Kwaliteitsnetwerk SRA

Als u jaarrekening wilt laten maken zit u goed bi jNiehof. Ons bedrijf is aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Hierdoor hebben wij de kennis van grote bedrijven in combinatie met onze persoonlijke aandacht kunnen aanbieden. Niehof van der Meulen neemt al uw zaken omtrent het maken van de jaarrekening uit handen. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Jaarrekening laten maken – Contact

Wilt u graag een jaarrekening laten maken? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

4 + 11 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.