078-6142466

Hulp bij boekhouding

Bent u op zoek naar hulp bij boekhouding voor uw bedrijf? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd in Dordrecht. Vanuit hier regelen wij de financiële administratie, boekhouding en nog veel meer voor grote en kleine bedrijven. Ons klantenbestand is inmiddels zo gevarieerd, dat wij voor elk soort bedrijf wat kunnen betekenen.

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Hulp bij boekhouding  | Niehof van der Meulen is uw partner!

Omdat wij een klein en zelfstandig accountantskantoor zijn, profiteert u als klant bij ons van verschillende voordelen. Allereerst kunnen wij onze tarieven laag houden, door beperkte overheadkosten. Daarnaast zijn onze communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk, waardoor we erg snel kunnen schakelen en snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Binnen de organisatie is er ook ruimte om informeel met elkaar om te kunnen gaan. Dit is ook iets wat veel klanten als positief ervaren.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Daarnaast stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit kunnen we waarmaken door een goed opleidingsniveau van onze medewerkers en daarnaast constante bijscholing. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken en de uitvoering van wettelijke controleopdrachten. Hierdoor hebben we ondanks onze kleinschaligheid toch de kennis van de grotere ondernemingen in huis.

Hulp bij boekhouding – Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u straks alle informatie bezit die u nodig heeft. Wij vinden het namelijk belangrijk om transparant te zijn, daarom leggen wij graag vooraf aan u uit wat de mogelijkheden zijn.

5 + 3 =

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.