078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Goedkope boekhouder

Bent u op zoek naar een goedkope boekhouder? Dan bent u bij Niehof van der Meulen zeker aan het juiste adres! Wij zijn een accountants- en belastingkantoor, gevestigd in Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten, waaronder boekhouding, financieel advies, loonadministratie en het opstellen van jaarrekeningen. Ons klantenbestand is heel divers. Wij helpen zzp-ers, maar ook grote controleplichtige ondernemingen. Met elk soort bedrijf kunt u dus bij ons terecht!

Goedkope boekhouder – Niehof van der Meulen is uw partner

Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn, profiteert u als klant bij ons van meerdere voordelen. Zo kunnen wij onze dienstverlening betaalbaar houden vanwege beperkte overheadkosten, en kunnen wij door korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten binnen de organisatie zorgen voor een het snelle inspelen op vragen en wensen van onze klanten. Ook is het dankzij een kleine organisatie mogelijk om informeel en persoonlijk met elkaar om te gaan, wat veel klanten van ons weten te waarderen.

Daarnaast stellen wij als kantoor hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren, met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor. Wij zorgen ervoor dat we de kwaliteit kunnen waarborgen door het goede en hoge opleidingsniveau van onze medewerkers en samenwerkingen met gerenommeerde partners op het gebied van complexe fiscale vraagstukken.

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw boekhouding uitbesteden aan ons? Of heeft u nog vragen over de dienstverlening of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar, en helpen u graag met advies voor uw financiële vraagstukken. We staan u graag te woord bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.