078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Financiële begeleiding Zwijndrecht

Bent u op zoek naar financiële begeleiding Zwijndrecht zodat u geholpen kunt worden bij bijvoorbeeld de administratie van uw bedrijf? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres! Wij zijn een zelfstandig kantoor, gevestigd in Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor vele diensten, zoals het opstellen van jaarrekeningen, het uitvoeren van wettelijke controle opdrachten, het verzorgen van de financiële administratie, etc. Wij vinden persoonlijkheid naar onze klanten heel belangrijk, daarom hebben wij ons bewust gepositioneerd als een klein en zelfstandig kantoor.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Financiële begeleiding Zwijndrecht – hoge kwaliteitseisen

Ondanks onze kleinschaligheid, stellen wij wel hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Dit doen we door goed geschoold en opgeleid personeel, wat constant bijgeschoold wordt. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partnerbedrijven om te sparren over complexe vraagstukken. Ook zijn wij aangesloten bij het SRA. Dit is de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Het SRA heeft strenge toelatingseisen en behoort daardoor tot de bovenkant van de markt, als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en interne organisatie.

Ondanks de hoge kwaliteitseisen, profiteert u bij ons wel van betaalbare dienstverlening. Dit kunnen wij waarmaken doormiddel van beperkte overheadkosten. Ook benaderen wij onze klanten graag persoonlijk met een vast aanspreekpunt binnen de organisatie, en korte lijnen waardoor we snel in kunnen spelen op vragen en wensen.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat Niehof van der Meulen voor uw organisatie kan betekenen, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.