078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Financiële begeleiding Rotterdam

Bent u op zoek naar financiële begeleiding Rotterdam? Dan bent u bij Niehof van der Meulen helemaal aan het juiste adres! Wij hebben in de afgelopen jaren bewust gekozen om ons als klein zelfstandig kantoor te positioneren. Als kantoor stellen wij bovendien hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar een passende oplossing voor uw onderneming op financieel gebied? Wacht niet en neem dan direct en vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op.

Financiële begeleiding Rotterdam | Niehof van der Meulen helpt u verder!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een ambitieus zelfstandig accountantskantoor en al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controleplichtige ondernemingen. Op deze manier hebben wij in de afgelopen jaren behoorlijk wat ervaring op kunnen doen in de fiscale dienstverlening.

Zo kunnen wij onze klanten verder helpen door hen bijvoorbeeld te ontzorgen van hun volledige financiële administratie en advies te geven over mogelijke verbeterpunten en bezuinigingen. Wij denken altijd met onze klanten mee en zorgen ervoor dat zij niet meer hoeven om te kijken naar de financiële administratie.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar financiële begeleiding Rotterdam? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.