078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Financiële begeleiding gezocht​

Financiële begeleiding gezocht ? Dan biedt Niehof van der Meulen de uitkomst. Door middel van een financieel adviseur krijgt u hulp bij het op orde brengen van uw geldzaken. Niet alleen wordt er structuur in het inkomsten- en uitgaven patroon gebracht, ook zorgt het voor rust in uw hoofd. Zo zal er langzaam maar zeker toegewerkt worden naar een financieel zekere toekomst zonder zorgen. Ook zal een financieel adviseur ervoor zorgen dat u ook in de toekomst zelf zicht kan houden op een gezond financieel patroon.

Meer weten over de financiële diensten van Niehof van de Meulen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor wie is financiële hulp?

Financieel advies is gewenst voor mensen die hulp bij financiële problemen nodig hebben, maar het kan natuurlijk ook handig zijn voor mensen die net wat meer inzicht in hun financiële inkomens en uitgaven willen. Zo ook op zakelijk gebied.  Zo kan er dankzij een financieel adviseur mogelijke problemen worden voorkomen. Neem uw financiële toekomst in eigen handen en kies voor financiële hulp van Niehof van der Meulen!

Wij zijn NVDM 

Maar wie is nu Niehof van der Meulen? Wij zijn Accountants en Belastingadviseurs en een ambitieus zelfstandig accountantskantoor. Al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Onze filosofie is dat de klant echter te allen tijde bovenaan dient te staan. Medewerkers bij Niehof van der Meulen denken dan ook altijd actief met u mee in oplossingen om eventuele problemen achteraf voor te zijn!

Lees meer van onze dienstverlening op de website.

Financiële begeleiding gezocht ? Bel ons!

Bent u klaar voor financiële begeleiding. Bel dan Niehof van de Meulen. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. Wat uw vraagstuk ook is, Niehof van der Meulen regelt het. U kunt ons telefonisch bereiken via  078 6 142 466 of uw vraag sturen via de website.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.