078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Financiële begeleiding Dordrecht

Bent u op zoek naar een financiële begeleiding Dordrecht? Dan bent u bij Niehof van der Meulen aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor, gelegen in het centrum van Dordrecht. Ons klantenbestand bestaat uit een gevarieerde mix van verschillende soorten bedrijven. Bij ons kunt u terecht als zzp-er maar ook met grote controleplichtige ondernemingen. Bij ons zit u goed met al uw financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Financiële begeleiding Dordrecht – Niehof van der Meulen is uw partner

Wij hebben in de afgelopen jaren bewust gekozen om ons als klein zelfstandig bedrijf te positioneren. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij van mening zijn dat wij onze dienstverlening zo betaalbaar kunnen houden vanwege beperkte overheadkosten. Daarnaast is het hierdoor mogelijk om korte lijnen en vaste aanspreekpunten binnen de organisatie te realiseren waardoor we snel kunnen inspelen op vragen en wensen van onze klanten. Ook kunnen wij hierdoor informeel met elkaar omgaan, wat veel klanten weten te waarderen.

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA bieden wij de mogelijkheden en kennis van grotere kantoren, in combinatie met de persoonlijke aandacht en benadering van een kleiner kantoor.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan. Tot ziens bij Niehof van der Meulen!

Accountantskantoor Alblasserdam Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Onderscheidend accountantskantoor Dordrecht

Ons dienstenpakket bevat uiteraard alle mogelijke aspecten die u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied op uw pad tref. Op dat gebied onderscheiden wij ons niet van onze collega kantoren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons kantoor ligt in het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid van al onze medewerkers bij uw onderneming. Het leveren van een hoog kwalitatief product, vakkennis en de juiste toepassing van de regels, zijn uiteraard de randvoorwaarden waarbinnen onze medewerkers werken. Voor ons, als uw accountant, staat het ontwikkelen en onderhouden van de persoonlijke relatie bij alles wat wij doen centraal.

Wij geloven in korte lijnen, waardoor het mogelijk is om snel in te spelen op uw behoeften. Dit is één van de kenmerken van ons accountantskantoor, waarmee wij ons onderscheiden van collega kantoren uit onder andere Dordrecht. Een afspraak met ons is dan ook zo gemaakt, op ons het accountantskantoor Dordrecht of op uw locatie, wat u wilt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.