078-6142466

Succesvol ondernemen?

Wij denken actief met u mee.

Complexe vraagstukken?

Wij geven advies op maat.

Heldere boekhouding?

Wij zetten alles op een rijtje.

Financieel adviseur Alblasserdam

Bent u opzoek naar een financieel adviseur Alblasserdam? Dan bent u bij Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1952 specialist in het geven van financieel advies. Graag denken wij met u mee en helpen u bij het zoeken naar passende oplossingen voor financiële vraagstukken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Deskundig financieel adviseur Alblasserdam

Bij Niehof van der Meulen kunt u niet alleen terecht voor belastingadvies, wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van financiële begeleiding, loonadministratie en tussentijdse verslaggevingen. Onze zeer ervaren adviseurs maken uw complexe, fiscale en financiële zaken voor u inzichtelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het landelijke kwaliteitsnetwerk SRA. Door deze bundeling van kennis en ervaring met andere SRA-kantoren kunnen wij u optimaal adviseren en onze expertise garanderen. Het voordeel van Niehof van der Meulen is dat wij kleinschalig zijn. Hierdoor zijn communicatielijnen kort en is er genoeg ruimte voor persoonlijk advies.

Persoonlijk advies voor iedereen

Doordat wij een zelfstandig en kleinschalig bedrijf zijn, is ons advies op maat gemaakt. Door de vele klanten die wij hebben geholpen in de afgelopen jaren is ons klantenbestand erg gevarieerd geworden. Hierdoor hebben wij kennis in allerlei soorten segmenten. Of u nou ZZP’er bent, een midden of kleinbedrijf heeft, of juist een grote onderneming heeft, bij ons bent u aan het juiste adres!

Meer weten over onze diensten?

Graag maken wij kennis met u doormiddel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw persoonlijke financiële situatie onder de loep genomen. Op deze manier kunnen wij de juiste oplossing in uw situatie bieden. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op doormiddel van het contactformulier.

Accountantskantoor Dordrecht Niehof van der Meulen

Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466

Kamer van Koophandel: 23083451
Lid van SRA

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op.